wykropkowana
Temat: Na pomoc psom!
...w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej soków i nektarów owocowych (Dz.U. z 2003 roku nr 177) wraz z późniejszymi zmianami, â Ustawa z 22 stycznia 2004 roku o wyrobie i rozlewie wyrobów winiarskich obrocie tymi wyrobami i organizacji rynku wina (Dz.U. z 2004 roku nr 34), â Rozporządzenie Ministra zdrowia z dnia 28 kwietnia 2004 roku w sprawie przeprowadzania urzędowej kontroli żywności (Dz.U. z 2004 roku nr 104), â Rozporządzenie 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady Europy z dnia 29 kwietnia 2004 roku w sprawie higieny ( Dz.Urz. UE L 139 z 30.04. 2004 roku), â Rozporządzenie Ministra Zdrowia z 30 kwietnia 2004 roku w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu lub...
Źródło: forum.mirriel.net/viewtopic.php?t=12318